Mintegy 20 millió forintból új sportöltözőt adtak át Csémen a focistáknak. A fejlesztésre 14 millió Ft-os TAO támogatásból nyílt lehetőség, amit további 6 millió Ft-tal egészített ki a csémi önkormányzat.

Megnyílt a Mandulavirág Óvoda Esztergomban

Október 19-én, kedden adták át Esztergomban a Rudnay Sándor Alapítvány fenntartásában lévő Mandulavirág Óvodát, ahol a keresztény értékrend szerint, biztonságos, kellemes atmoszférájú környezetben nevelhetik a gyermekeket.

Baj önkormányzata idősbarát

A megyei Idősügyi Tanács által alapított Idősbarát Önkormányzat Díjat vehetett át Baj település a pénteki idősek napi ünnepségen.

Tíz szál "bazsarózsa" állt a bokodi színpadra

A Bazsarózsa Dalkör jubileumi rendezvényén örömteli múltidézésből és kedves, mosolygós arcokból sem volt hiány. Nemhiába, harminc évet ünnepeltek a "bazsarózsák", a díszvendégekkel és a családdal, a rokonokkal, valamint a barátokkal.

Negyedszázada együtt Csolnokon

A csolnoki Nyugdíjas Klub megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelték múlt héten szombaton a művelődési házban. A jó hangulatú rendezvényen jelen volt, és köszöntötte a résztvevőket Romanek Etelka, a megyei közgyűlés alelnöke.

25+1 évesek a bábolnai Cseperedők

Monstre jubileumi műsort adott a Cseperedők Néptánccsoport a Bábolnai Szabadidőközpontban múlt héten szombaton. Öt csoport lépett fel.

Játszótér átadás és Csuhé Fesztivál Akán

Szombaton adták át a Magyar Falu Program keretében elnyert 4,9 millió Ft-ból épült új játszóteret. Az ünnepséget a falunap programjai követték.