Fotópályázatot hirdet a megyei önkormányzat amatőr és profi megyei lakosoknak.

196-ra nőtt az új megyei értékek száma

Megyénk szinte minden szegletéből érkezett javaslat új megyei értékekre, így a Megyei Értéktár Bizottság 15 újabb kiválóságot helyezhetett szűkebb hazánk jelképes kincsestárába a hétfői ülésen.

Megyénk csapatai nyerték a telki utánpótlás focitornát

Három fiú (U15) és három lány csapat (U18) részvételével zajlott utánpótlás torna az MLSZ telki edzőcentrumában a hétvégén.

Utánpótlás torna Telkiben megyei részvétellel

Három napos programot szervez fiú és lány futballistáknak a tatabányai megyeházán bejegyezett Buzánszky Jenő Utánpótlás Labdarúgó Alapítvány Telkiben 2022. június 18-19. között.

Gyermekekkel szerettették meg a horgászatot

Megyénk keleti felében közel százan vettek részt azokon a gyermeknapi horgászversenyeken, amelyeket a dorogi, az esztergomi, a nyergesújfalui, a táti és a tokodi horgászegyesületek szerveztek.

Megyei úszós bajnok Csőregi Ferenc

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége a hétvégén a Táti tavon rendezte meg a Megyei Egyéni könnyű úszós Bajnokságot, amelynek célja az úszós horgász szakág népszerűsítése volt.

Nemzetközi Fazekasmester Találkozó és Konferencia Tatán

A vár udvarán színes kirakodóvásárban mutatkoztak be a fazekasmesterek és portékáik, az árnyékban pedig a gyerekek korongozhattak, miközben a színpadon zenészek hamisítatlan népi hangulatot varázsoltak a térre.