Komáromban is mozdult a megye

Komáromban is mozdult a megye

Nagyigmánd csapata nyerte a megyei önkormányzat „A mi megyénk, a mi világunk” elnevezésű identitás programja keretében rendezett ’Mozdul a megye’ játékos vetélkedő komáromi járási versenyét pénteken délután.

Nagyigmánd ezzel egyike lesz a jövő tavaszi döntő résztvevőinek, ahol hat járás győztesei mérkőznek meg a megye bajnoka címért. Második Komárom, harmadik Mocsa csapata lett. Fair play díjat kapott Almásfüzitő csapata, melynek tagjai nem érkeztek elegendő létszámban, így más delegációkat erősítve vettek részt a versenyben.

A ’Mozdul a megye’ vetélkedő valamennyi résztvevője emléklapot kapott, az első három helyezett, valamint a Fair Play díjas csapat pedig szépen csillogó érmeket és kupákat. Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke tortát adott az ácsiaknak, akik a legszellemesebben mutatták be településüket a verseny első feladataként. 

A zsűri tagjai voltak: Romanek Etelka, a megyei közgyűlés alelnöke, Esztergályos Patrik párbajtőröző, az Exatlon Hungary férfi bajnoka, valamint Cserteg István tehetséggondozó szakember, filmes kutató. A helyszín a Komárom, Koppánymonostori Berecz Dezső Sporttelep volt.

Az eseményről készült filmes és képes beszámolóinkat keressék a MiMegyenk YouTube csatornánkon és a megyei önkormányzat Facebook oldalán.

Galéria

Vissza