Megyénk csapatai nyerték a telki utánpótlás focitornát

Megyénk csapatai nyerték a telki utánpótlás focitornát

Három fiú (U15) és három lány csapat (U18) részvételével zajlott utánpótlás torna az MLSZ telki edzőcentrumában a hétvégén.

A 130 főt megmozgató programot létrehívó Buzánszky Jenő Utánpótlás Labdarúgó Alapítvány célja nemcsak a versengés elősegítése volt, hanem, hogy a fiatal labdarúgók is megtapasztalhassák, milyen érzés abban a komplexumban edzeni, ahol a nemzeti válogatott készül a mérkőzéseire. A három napos program során a külhonból érkezők Esztergom városát is meglátogatták.

A mérkőzések utáni ünnepélyes díjátadóra vasárnap kora délután került sor. Mindkét kategóriában Komárom-Esztergom megye csapatai nyerték el az első helyet. Női U18 első Komárom-Esztergom megye, második Csongrád–Csanád megye, harmadik a szerbiai Topolya SC csapata lett. Fiú U 15 helyezési sorrendje: első Komárom-Esztergom megye, második Galántai LSZ (Szlovákia), a harmadik helyezett pedig Csongrád–Csanád megye csapata.

A női U18 díjazottjai: a legjobb kapus Ivanics Réka Topolya SC, a legjobb játékos Rimóczi Nikolett megyénkből, a gólkirály Horváth Lara Csongrád-Csanád megyéből és Bodri Brenda Komárom-Esztergom megyéből, mindketten 2 góllal, a legjobb védőjátékos Ocskai Fruzsina megyénkből.

A fiú U15 díjazottjai: a legjobb kapus Mohácsi Dávid Máté, a legjobb játékos Farkas Botond, a gólkirály Zombori Kornél Zalán 3 góllal, mindhárman megyénkből, valamint a legjobb védőjátékos Takács Szimeon a Galántai LSZ-ből.

A díjakat Popovics György, az alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Barczi Róbert, az MLSZ sportigazgatója és dr. Kancz Csaba, az MLSZ megyei társadalmi elnöke adták át.

Galéria

Vissza