„A szépkor kiteljesedésének Táton hagyománya van”

A szépkorúakat köszöntötték a táti kultúrházban pénteken délután. A jelenlévők között nagy tetszést aratott a gyerekek és a kórus műsora, valamint a települést bemutató kisfilm.

Elbontják az illegális kalyibákat a Neszmély-Mocsi mellékágon

A Natura 2000 élőhelyvédelmi területen több illegális építmény jelent meg, ezért a vízparton a napokban közös bejárást tartottak.

Kitüntette a távozó rendőrfőkapitányt a kamara

Farkas Gábor rendőr dandártábornoknak kimagasló szakmai munkája, valamint a kamara tevékenységét segítő együttműködés elismeréseként távozása alkalmából egy emléktárgyat adományozott a Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Bőséges fogás az almásfüzitői feeder versenyen

Bőséges fogással, nagy halakkal találkoztak a IV. KEMHESZ Feeder Duna Kupa résztvevői a hétvégén, a 22 résztvevő összes fogása meghaladta a kilencven kilót.

Esztergomi horgász az ország legjobbja

Az esztergomi Csöregi Balázs a dobogó legmagasabb fokára állhatott a 60. Egyéni Országos Bajnokságon a debreceni, Látóképi víztározón rendezett versenyen, így 2016 után ismét a Vasas Horgászegyesület tagja a magyar bajnok.

Jóvahagyták a Kisprojekt Alapot

A Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás Kisprojekt Alap Monitoring Bizottsága 2023. szeptember 27-én tartotta első, alakuló ülését a Pest Vármegyei Önkormányzati Hivatalban.