Átadták a Tourinform Esztergom Irodát

Június 15-én ünnepélyes keretek között adták át Esztergom szívében, a Széchenyi téren kialakított új Tourinform Esztergom Irodát, melyet a térség turisztikai szereplői, szolgáltatói és partnerei nagy érdeklődéssel fogadtak.

Megyei úszós bajnokság Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége a napokban a tatabányai Erőműi tavon rendezte meg a megyei egyéni könnyű úszós bajnokságot, melynek célja az úszós horgász szakág népszerűsítése.

Borús idő, derűs hangulat a császári falunapon

Popovics György a vármegyei közgyűlés elnöke ajándékkal érkezett a császári falunapra: imázsfilmet hozott és jó hírt, hogy a TOP Pluszból megújulhat a falu két játszótere.

Kínai delegáció járt a kamaránál

A kínai Hubei tartományból, Xiangyang városából érkezett küldöttség látogatott a napokban a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamarához.

A harmincadik Csengőnap Várgesztesen

A Schemlinger Musikanten fúvósegyüttes dallamai alapozták meg a jó hangulatot Várgesztesen, ahol ajándékok találtak gazdára, és megünnepelték, hogy a német telepesek anno lovas kocsival, csengőszóval érkeztek a településre.

Tata nagyhatású tudósára emlékeztek

Magyary Zoltán, a modern közigazgatás alapjainak megteremtője 135. éve született. Ebből az alkalomból csütörtökön Tatán konferenciát rendeztek, ami koszorúzással kezdődött.