II. Húsvét Motoron
Megye

II. Húsvét Motoron

Nyilvános · TUnderground Club szervezésében

II. Húsvét Motoron / II. Húsvéti Motoros felvonulás
Hát eljött az idő.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezzük a Húsvéti motoros felvonulást. Mivel tavaly nagyon sokan jöttetek, amit nagyon köszönünk, idén kicsit nagyobb szabásúra terveztük az eseményt.
A helyszín a tatabányai Erőműi sportpálya, Környei út 31.
10 órától várunk mindenkit szeretettel a helyszínen. Lesz sült kolbász, hot-dog, édességes stand. A Harasta kocsma gondoskodik a szomj oltóról. Az Ízlelde, kézműves lekvárokkal és a Sárkány Csókja Chilivel is találkozhattok. Úgyhogy akár már ebédelni is érdemes lesz kijönni. Motoros emléktárgyakat is lehet majd vásárolni. A Yamaha Top is kiállítja pár motorját egy standon. Egész nap várjuk a gyerekeket is lufihajtogató bohóccal arcfestéssel és egyéb csoki tojással kapcsolatos programokkal. 13 órára várjuk a felvonulni szándékozó motorosokat. 15 órától indul a felvonulás ami egész Tatabányát érinteni fogja egy jó nagy körrel.
De előtte egy locsoló vers mondó versenyt rendezünk értékes ajándékokért amiket a helyszínen megtalálható vendéglátó egységek továbbá az ORIGO COLOR festék és jármű ápolási szaküzlet és a YAMAHA TOP ajánl fel. A felvonulás után 17 órától az Üstökös Rock Band gondoskodik a jó hangulatról. Egy meglepetés vendég is a színpadra fog lépni de az ő kiléte maradjon egyenlőre titok.
Tehát minden motorost és érdeklődőt szeretettel várunk.

Facebook url: https://www.facebook.com/events/2630770330492033/

Vissza