A vándormozival jó hírek is jöttek Tokodaltáróra

A vándormozival jó hírek is jöttek Tokodaltáróra

Változatos programokkal hívták a harmadik Gesztenye fesztiválra a tokodaltáróiakat szombaton. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a településről szóló kisfilmmel ajándékozta meg a helyieket.

Az imázsfilmet Petrik József polgármester vette át, és az átadó után meg is tekintették. A megyei identitás program keretében készült alkotás már a Mivármegyénk YouTube csatornán is látható.

Popovics György a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) jó híreit is elhozta: 250 millió forintfejlesztési forrással gyarapodik a község. 200 millió forint jut az óvoda megújítására, 50 millió forintpedig az egészségügyi alapellátás fejlesztésére.

A fesztivál résztvevőit ugrálóvár, lufihajtogatás, egészségügyi szűrés és számos népi játék is várta, és este még Opitz Barbi és az Animal Cannibals is fellépett.

Facebook posztunkban további fotók is láthatóak: https://www.facebook.com/komar...

A Vármegyejáró filmsorozat Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Galéria

Vissza