Búcsúznak az elhunyt polgármestertől

Búcsúznak az elhunyt polgármestertől

Schmidt Csaba, Tatabánya város önkormányzati képviselője, volt polgármestere, korábbi parlamenti képviselő, a Tatabányai Szakképzési Centrum kancellárja hamvasztás utáni búcsúztatója 2023. április 1-én, 10 órakor lesz a Síkvölgyi temetőben.

A család kérése, hogy kegyeletüket legfeljebb egy szál virággal róják le az búcsúzók és amennyiben úgy gondolják, a koszorúkra szánt összeget a tehetséges tatabányai fiatalok támogatását szolgáló Tatabányai Ifjú Tehetségért Alapítványnak (TITA) utalják át. Az alapítvány számlaszáma: 63200133-11063173.

Schmidt Csaba családja ezúton is köszöni a megszámlálhatatlan számú együttérző, támogató üzenetet, melyekre egyesével sajnos nem tudnak válaszolni, és egyben kérik, hogy a továbbiakban ezeket a schmidtcsalad.tatabanya@gmail.com címre vagy postai úton a Tatabányai Szakképzési Központ címére küldjék (2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.). Külön köszönnek minden olyan fényképet, személyes történetet, írásos megemlékezést, melyet összegyűjtve és a későbbiekben felidézve emlékezhetnek az elhunytra.

Schmidt Csabát Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Tatabányai Szakképzési Centrum saját halottjának tekinti.

&t=8s Vissza