Elismerések a Bábolnai Sport Egyesületnek

Elismerések a Bábolnai Sport Egyesületnek

A 100 éves fennállását ünneplő BSE-nek egy szép kupát ajádékozott a vármegyei önkormányzat, amelyet Popovics György adott át.

„Álljon ez emlékül azokért, akik eddig voltak, és mutassa a jövőt azoknak, akik majd ezután sportolnak Bábolnán” – ezekkel a szavakkal adott egy méretes kupát Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke Zsidi Sándornak, a Bábolnai Sport Egyesület ügyvezetőjének. 

Az apropó: a BSE idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A jubileum alkalmából számos sportrendezvényre került sor az év elejétől június végéig. A centenáriumi csúcsrendezvények sorát június utolsó hetére összpontosította az egyesület vezetése Bábolna önkormányzatának támogatásával. Június 28-án este a Bábolnai Szabadidőközpontban került sor arra az ünnepi megemlékezésre, amelyre meghívták az egykori és jelenlegi sportolókat, sportvezetőket, illetve Bábolna sportját segítő civileket. 

Az ünnepi eseményen megjelent többek között dr. Kancz Csaba főispánja, Khéner László, a vármegyei labdarúgó szövetség elnöke, dr. Horváth Klára Bábolna polgármestere, Zsidi Sándor alpolgármester, a Bábolnai Sport Egyesület ügyvezetője és a város képviselő-testületének tagjai.Az ünnepi esemény folytatásában kitüntető címek átadására került sor. Bábolna Városáért kitüntetésben részesült Ollé István, a labdarúgócsapat egykori játékosa és edzője, Tornyos Ferenc, a labdarúgó szakosztály vezetője és Skuba István, a teke szakosztály vezetője.

A fotókat köszönjük Hantos Péternek

Galéria

Vissza