Fotókiállítás megnyitó és eredményhirdetés

Fotókiállítás megnyitó és eredményhirdetés

December 9-én 17 órakor Tatabányán a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban.

Szerettel várjuk a pályázókat és az érdeklődőket december 9-én 17 órára Tatabányára a József Attila Megyei és Városi Könyvtárba a "Komárom-Esztergom megye gyöngyszemei" elnevezésű kiállítás megtekintésére és a pályázat eredményhirdetésére.

Köszöntőt mond: Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke.

A pályázatot értékelik és a díjakat átadják a zsűri tagjai: Juhász Attila fotóművész, Dallos István fotóművész, Szekeres János fotóművész.

A fotópályázatot a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat „A mi megyénk, a mi világunk” elnevezésű program keretében hirdette meg. Felhívásunk nyomán több mint 350 pályaművet küldött be 86 megyében élő honfitársunk. Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen sokan örökítik meg változatos, gyönyörű tájakkal tagolt megyénk arcait, hangulatait. A beérkezett fényképek sokasága egyben annak is bizonyítéka, hogy olyannyira szeretetett szűkebb hazánk izgalmas kalandokat, kirándulásokat, szabadidős lehetőségeket kínál az itt élőknek és idelátogatóknak egyaránt. Ugyancsak szívet melengető, hogy a fényképezők gyakran választották témául megyei értékeinket, amelyekből immár kereken kétszázat tart számon a Megyei Értéktár.

Galéria

Vissza