Kecskéd Vármegyejáró sorozatos filmje külföldre is eljut

Kecskéd Vármegyejáró sorozatos filmje külföldre is eljut

Mozgalmas szüreti felvonulás nyitotta meg szombaton a kecskédi falunapot. Nemzeti viseletbe öltözött óvodások és iskolások hossza sora vonult az óvodától a sportpályára.

A sportpályánál a Kecskédi Német Nemzetiségi Tánccsoport műsora indította a programok sorát, majd dr. Veres Zoltán vármegyei jegyző és Grúber Zoltán polgármester lépett a színpadra. A jegyző egy díszes pendrive-on átadta a vármegyei önkormányzat ajándékát, Kecskéd imázsfilmjét, amelynek legtöbb felvétele éppen a tavalyi lovasnapon készült.

– Fontos a helyi identitás erősítése, és az is, hogy az itt élők arra is büszkék legyenek, hogy Komárom-Esztergom vármegyeiek. Mindezt együtt igyekszünk erősíteni programjainkkal és ezzel a filmsorozattal is – fogalmazott a jegyző.

– Nagyon örülünk, hogy elkészülhetett ez a film, hiszen öregbíti településünk hírnevét, és arra fogunk törekedni, hogy minél többen megnézzék határon innen és túl – hangzottak Grúber Zoltán polgármester köszönő szavai.

Facebook posztunkban videó is látható az eseményről: https://www.facebook.com/komar...

A Vármegyejáró filmsorozat Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Galéria

Vissza