Életet ad az éveknek időseink vármegyei együttműködése

Erősek a közösségformálásban és nyitottak a megújulásra, gazdagok a programokban – derült ki a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége vármegyei szervezetének szerdai klubvezetői értekezletén.

A határon átnyúló fejlesztésekkel vármegyénk is gyarapodott

A határon átnyúló együttműködéseket és fejlesztéseket támogató úgynevezett Kisprojekt Alap zárókonferenciáját tartották hétfőn a felvidéki Somorján – tájékoztatott Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke.

Máriahalom: vidám piknik a közösségek összefogásával

Jó hírekkel, ajándékkal érkezett a máriahalmi nyárindító piknikre Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke.

Kisbéren találkoztak vármegyénk horgász tisztségviselői

A vármegyénk horgászegyesületeiben dolgozó tisztségviselők a napokban tartották hagyományos versenyüket Kisbéren, az eseményre rekordszámú nevezés érkezett 26 egyesülettel.

Átadták a Tourinform Esztergom Irodát

Június 15-én ünnepélyes keretek között adták át Esztergom szívében, a Széchenyi téren kialakított új Tourinform Esztergom Irodát, melyet a térség turisztikai szereplői, szolgáltatói és partnerei nagy érdeklődéssel fogadtak.

Megyei úszós bajnokság Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége a napokban a tatabányai Erőműi tavon rendezte meg a megyei egyéni könnyű úszós bajnokságot, melynek célja az úszós horgász szakág népszerűsítése.