Bővülhet a piliscsévi bölcsőde a TOP pluszból

Nyitva volt az Aranykapu Piliscséven, mert a település gyermekdalról elnevezett óvoda-bölcsődéjében örömteli projektnyitóra gyűltek össze az intézmény bővítésében érdekeltek.

Ketten kapták idén a vármegyei németek díját

A Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata kétévente rangos kitüntetést adományoz azoknak, akik a vármegyei német nemzetiség érdekében kiemelkedő munkát végeztek. A két elismerés vármegyei érték.

Értéktár tortára váltották a lájkokat

Iskolásokat megmozgató vetélkedővel népszerűsíti a Komárom-Esztergom Vármegyei Értéktárat a vármegyei önkormányzat. Az első, internetes forduló lájkversenyének győztesei tortát nyertek.

Hátrányból indulva feszegetik határaikat

Február 22-e a Magyar Parasport Napja. Ebből az alkalomból köszöntjük mindazokat, akiknek akaratereje, kitartása példa lehet az egészséges kortársak számára is.

Megújultak rendőrségi épületek a vármegyében

A Magyar Állam és az Európai Unió által biztosított támogatásból megújultak a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság központi objektumában található épületek.

Összefogás a hátrányos helyzetűek segítésére

A megyeházán tartotta soron következő Irányító Csoporttal egybekötött Fórum és Ernyőszervezeti ülését a Komárom-Esztergom Megyei Foglalkoztatási Paktum február 14-én.