Bekéné Magyar Melinda lett Almásfüzitő díszpolgára

Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke és Beró László polgármester a falunap nyitányaként adták át az elismerést. Almásfüzitő filmet kapott ajándékba a vármegyei önkormányzattól.

Magyar rekord az esztergomi horgászversenyen

A vármegyei horgászegyesületek szövetsége (KEMHESZ) szervezésében beállították az egyidőben spiccbottal horgászó legtöbb gyerek rekordját az Esztergom-Búbánat völgyi Kerek-tó partján rendezett gyermeknapi horgászversenyen.

Fókuszban a gazdaságfejlesztési programok

Közgyűlést tartott a vármegyeházán a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség. A jelenlévőket Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke is köszöntötte.

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek 2023. május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomban, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

Tatán is TOP-on a vármegyei önkormányzat által koordinált fejlesztések

Bőven meghaladtuk Tatán a TOP-os projektekben a 7,5 milliárd Ft fejlesztési forrást – mondta Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a "vizek városában" tartott szemléletformáló konferencián.

Mozgással is életet adnak az éveknek

Az epöliek bizonyultak a legügyesebbnek az idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége vármegyei szervezetének sportnapján, melyet Tatán rendeztek számos klub tagjainak részvételével pénteken.