TOP Plusz: 6,6 milliárd Ft támogatás Csatkától Únyig

Mintegy 6,6 milliárd Ft fejlesztési forrás érkezhet vármegyénk 19 településére a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Pluszban megszületett irányító hatósági döntés nyomán – tájékoztatott Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke.

„Grand Canyonnal” is véd Tát új csapadékvíz-rendszere

Befejeződött a fejlesztés, így csütörtökön ünnepélyesen átadták Tát-Kertvárosban a több mint 3 kilométernyi csapadékvíz-elvezetőt és a záportározót, amelyhez a vármegye koordinálásával és támogató döntésével nyertek forrást.

Küzdelmeik történETE: születésnapot ünnepeltek

A község újratelepítésének 375. évfordulóját ünnepelték az eteiek vasárnap.

Idén is programdömping készül az időseknek

Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke és Romanek Etelka alelnök részvételével tartott ülést hétfőn a megyeházán a Nyugdíjasklubok és idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetségének megyei vezetősége.

Csapatbajnokságot rendeztek Kecskéden megyénk horgászai

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége az elmúlt hétvégéken rendezte meg a felnőtt megyei halfogó horgász csapatbajnokság A és B csoportjának versenyét, valamint a női egyéni bajnokságot.

Virtuális Erőmű Program: Díjat nyert vármegyénk és több települése

Az Országház szolgált helyszínül május 4-én a Virtuális Erőmű Program díjátadó gálájának, amelyen a 2022-ben benyújtott pályázatokat jutalmazták.