Mogyorósbánya töretlenül fejlődhet

A település közepén található pincesornál tartották a mogyorósbányaiak a szüreti mulatságot szombaton. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a községről szóló kisfilmmel ajándékozta meg a helyieket.

TOP eredmény: megújult a csolnoki sportcsarnok

Pompás sportcsarnokkal gyarapodtak a csolnokiak! A beruházás a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP program 120 millió forintos támogatásával valósult meg.

Korszerűsítik a leányváriak óvodáját

Örömhír a leányváriaknak: a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Pluszból elnyert 160 millió Ft-ból újulhat meg és bővülhet a Cseresznyefa Óvoda.

Nagyhalfogó verseny kezdődött Neszmélyen

Hétfőn megkezdődött a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének legextrémebb eseménye, a 96 órán át éjjel-nappal tartó nagyhalfogó verseny, ahol csak az öt kiló feletti amurok és pontyok számítanak bele a helyezésbe.horg

Pályázatok útján segítenének a vármegyében élőknek

Az idén ősszel megnyíló „helyi humán fejlesztések” TOP PLUSZ 3.1.3-as pályázati felhívásra benyújtandó pályázatok előkészítésére és kidolgozásának segítésére alakult munkacsoport a vármegyeházán.

Példás összefogással valósult meg Kecskéd új bölcsődéje

Ünnepélyesen átadták Kecskéd új, 14 férőhelyes bölcsődéjét, amely a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP program közel 195 millió Ft-os támogatásból valósulhatott meg.