Naszály örömmel fogadta különleges látásmódjú filmjét

A XXII. Naszályi Napok megnyitóján Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke is köszöntötte a megjelenteket és átadta a Vármegyejáró sorozat települési filmjét.

Mogyorósbánya töretlenül fejlődhet

A település közepén található pincesornál tartották a mogyorósbányaiak a szüreti mulatságot szombaton. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a községről szóló kisfilmmel ajándékozta meg a helyieket.

Szeretettel készült filmajándék érkezett Keréktelekire

Zenés programok, gyermekjátékok, arcfestés, fegyverkiállítás és ízletes pörkölt, no meg halászlé várta a kerékteleki falunap résztvevőit szombaton délután a falu széli sportpályához.

A vándormozival jó hírek is jöttek Tokodaltáróra

Változatos programokkal hívták a harmadik Gesztenye fesztiválra a tokodaltáróiakat szombaton. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a településről szóló kisfilmmel ajándékozta meg a helyieket.

Kecskéd Vármegyejáró sorozatos filmje külföldre is eljut

Mozgalmas szüreti felvonulás nyitotta meg szombaton a kecskédi falunapot. Nemzeti viseletbe öltözött óvodások és iskolások hossza sora vonult az óvodától a sportpályára.

TOP eredmény: megújult a csolnoki sportcsarnok

Pompás sportcsarnokkal gyarapodtak a csolnokiak! A beruházás a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP program 120 millió forintos támogatásával valósult meg.