Réde gyarapszik és már imázsfilmje is van

Több oka is volt az ünneplésre a rédeieknek szombaton. A falunapon jelképesen átadták a megújult óvoda kulcsát használóiknak. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke ajándékokat adott át.

Gyerekeknek szerveztek feeder versenyt Esztergomban

Az ország egész területéről érkeztek versenyzők a gyermekeknek kiírt feeder versenyre, melynek az Esztergom-Búbánatvölgyben található Kerek-tó adott otthont.

Jó hír a vérteskethelyeiknek a családi napon

Nem véletlenül tartották Családi nap néven a falunapot Vérteskethelyen a hétvégén, hiszen rotyogó bográcsok között családias hangulatban gyűltek össze a művelődési ház mögötti ligetben.

Csém filmje új szemszögből mutatja meg a falut

A 27. csémi falunapra gyűltek össze a helyiek szombaton a sportpályán és többek között megtekintették a településről készült imázsfilmet. Jó hír: indulhat a művelődési ház felújítása.

Bana: megjött a pénz a minibölcsődére és a kultúrház felújítására

Hatalmas LED-falon láthatta a nagyszabású banai családi nap szép számú közönsége a településről készített imázsfilmet, amelyet Popovics György adott át.

Kömlődi falunap: jó hírt, ajándékot hozott Popovics György

Jó idő, érdeklődő közönség és színes műsor jellemezte szombaton a kömlődi falunapot. Popovics György: folytatódhat a csapadékvízelevetés fejlesztése.