Leküzdött nehézségek után csodaszép bölcsődéje lett a császáriaknak

28 férőhelyes, 8 főt foglalkoztató bölcsődét adtak át Császáron, amely áprilistól várja a gyerekeket. Az építkezés több mint 335 millió forintos forrása a vármegyei önkormányzat koordinálta TOP-ból érkezett.

Újabb nagy turisztikai attrakciók készülnek a vármegyében

Bakonyalján, Dorog környékén és Tatán gyarapodhatnak a vármegye turisztikai újdonságai – derült ki az erre a célra létrehozott konzorciumot vezető vármegyei önkormányzat csütörtöki sajtótájékoztatóján a vármegyeháza dísztermében.

Új mini bölcsőde létesült Tárkányban

A Széchenyi 2020 program keretében 127 millió Ft európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével új mini bölcsőde épült Tárkányban.

A Tatabányáról készült "vármegyejárós" filmünket vetítették az értéktár napon

A Tatabányai Értéktár Bizottság 2023-ban lajstromba vett értékeit igazoló emléklapokat adták át pénteken délután a vármegyeszékheklyen a József Attila Könyvtárban.

Négy horgászunk a magyar válogatott keretben

Vármegyénkből négy horgász is bekerült a 2024. évre válogatott kerettagságot szerzett sportolók közé. Ők képviselik majd Magyarországot idén a különböző hazai és külföldi világversenyeken.

Félmillió horgászkártya érvényessége jár le januárban

Országosan közel félmillió horgászt érint, hogy a 2018-ban és a 2019-ben kiváltott kártyák érvényessége január 31-én lejár.