Tatán, az Esterházy kastély előtti téren egész délután a kultúráé volt a főszerep, valamint okleveleket és díjakat is átadtak a vármegyei önkormányzat rendezvényén.

Aki mozdult, győzött Tatán

Véget ért a Mozdul a megye játékos sportvetélkedő sorozat Tatán. A döntőben a Vármegye bajnoka címet Tata nyerte, második lett Bajna, harmadik Nagyigmánd. Negyedik lett Ászár, az ötödik helyen pedig Kecskéd végzett.

Színes kavalkád az ászári Megyehéten

Az Ászári Jászai Mari Általános Iskola adott helyet április 15-én, szombaton a Megyehét zenés-táncos színpadi programjainak.

Ászár is bejutott a Mozdul a megye tatai döntőjébe

A vendéglátó ászáriak csapata nyerte meg a Mozdul a megye játékos sportvetélkedő Kisbér járási selejtezőjét szombaton. Második lett Ácsteszér csapata, míg a dobogó harmadik helyére a tárkányiak állhattak.

Megyénkben forgatott filmek könyve

A megyei önkormányzat megyei identitás programja adott lehetőséget Cserteg István: Legendás Filmek, Legendás Helyszínek – Komárom-Esztergom megye című könyvének megjelenésére.

Megyénk igazi gyöngyszemei fotókiállításon

A megyei önkormányzat megyei identitás programja keretében hirdetett fotópályázat eredményhirdetésének és a képekből összeállított fotókiállítás megnyitójának adott helyet pénteken a megyei könyvtár.

Fotókiállítás megnyitó és eredményhirdetés

December 9-én 17 órakor Tatabányán a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban.