Kirándulás...Kilátó...Magasság...Tatabánya novemberben Téged is vár
Megye

Kirándulás...Kilátó...Magasság...Tatabánya novemberben Téged is vár

Ugye találkozunk? Megyejáró Hódító Túrák -Tatabánya

November 16-án Tatabányán Kilátó Túra várja a kirándulni vágyókat. Két táv közül lehet választani. Az 5 km-es távra a kisebb kihívásokat keresőket várják, akik felfedezhetik Tatabánya értékeit. A 10 km-es hosszabb táv során a túrázók ellátogatnak a Turul-madárhoz, de meghódíthatják a Ranzinger Vince-kilátót is, ahonnan csodás panoráma tárul a szemek elé. A Jubileum Parkba visszaérkezve pedig mindkét táv résztvevői felfrissülhetnek.

A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

Az ellátás független a választott távtól, kis távon is választható ebéd, nagyobb távon is választható szendvics.

Kérjük a lenti listából válaszd ki, melyik csomaggal szeretnél nekivágni a túrának, majd a kiválasztott csomagot tedd bele kosaradba. A kosaradban több személy csomagját is beleteheted, a További információk rovatban azonban ne felejtsd el feltüntetni a résztvevők nevét, életkorát és választott csomagjukat!

A kosár gombra kattintva megnézheted annak tartalmát és még módosíthatsz rajta (törölhetsz vagy hozzá adhatsz). Ha úgy látod, minden rendben van, akkor a Tovább a pénztárhoz gombot kell megnyomnod. Itt fel kell tüntetned az adataidat és a jobb oldali További információk rovatot se felejtsd el kitölteni abban az esetben, ha több személy nevében nevezel!

Regisztrációdat a Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesítheted. Ekkor a megadott e-mail címedre egy díjbekérőt küldünk, amelyet átutalással egyenlíthetsz ki. Ezután válasz e-mailben értesítünk az összeg beérkezéséről és a jelentkezésed rögzítéséről.

Ha nem tudsz mégsem eljönni a túrára, akkor a rendezvény előtt egy héttel még lemondhatod a részvételt (november 9.). Ekkor visszautaljuk a befizetett összeget. Ha később jelzed, már nem tudjuk visszautalni regisztrációs díjad, ebben az esetben választhatsz helyette egy másik túrát vagy átruházhatod másra a jelentkezésedet.

Weboldal: http://hoditoturak.hu/termek/2019-11-16-tatabanya-kilato-tura/

Email: info@hoditoturak.hu

Telefonszám: 06 30 366 24 06

Vissza