Kerékpár és ajándékok találtak gazdára Esztergomban

Kerékpár és ajándékok találtak gazdára Esztergomban

Bringázz biztonságosan címmel gyerekeknek szerveztek online rajzversenyt Esztergomban.

Az Esztergom belvárosát Esztergom-Kertvárossal összekötő kerékpárút építéséhez kapcsolódóan Esztergom önkormányzata és a megyei területfejlesztési Kft. írta ki a pályázatot. A cél a biztonságos kerékpározás népszerűsítése volt. A rajzverseny a projekthez kapcsolódó szemléletformáló eseménysorozat lezárásaként valósult meg. Az eredményhirdetést a bicikliút átadóján tartották. Az első helyezettek egy-egy vadonatúj kerékpárt, míg a második-harmadikak ajándékcsomagot kaptak, benne kerékpáros sisakkal, kerékpározáshoz kapcsolódó társasjátékkal, kulaccsal.

A 4-6. osztályosok közül első helyezést ért el Gombos Krisztofer, az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola 4/A osztályos tanulója, második lett Lázár Melinda, az esztergom-kertvárosi Meszlényi Zoltán Katolikus Általános Iskola 4. osztályos tanulója, a harmadik helyezett holtversenyben Balogh Jázmin, az Esztergomi Montágh EGYMI 6/A tanulója és Tóth Nimród, az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium 5/A osztályosa lett.

Az 1-3. osztályos gyerekek közül első helyezést ért el Tóth Katalin, a Prímás Iskolaközpont 2/A tanulója, második Góman Julietta Leila, az esztergom-kertvárosi Meszlényi Zoltán Katolikus Általános Iskola 3. osztályos tanulója lett, míg a harmadik helyezett holtversenyben Nagy Miklós Alex, az Esztergomi József Attila Általános Iskola 1/B tanulója és Szepesi Dániel, az Esztergomi Petőfi Sándor Általános Iskola 3/A osztályosa lett.

Galéria

Vissza