Mosolygós arcok találkoztak a Puskinban

Mosolygós arcok találkoztak a Puskinban

Memória tréninget sajátíthattak el a szépkorúak, továbbá egy kisfilm segítségével a vármegyei értéktárral ismerkedtek csütörtökön délelőtt a tatabányai Puskin Művelődési Házban.

Az idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetség vármegyei szervezete kiállítással egybekötött eseményt szervezett, amelyen Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke köszöntötte a résztvevőket, valamint jelen volt Bencsik János országgyűlési képviselő is.

Romanek Etelka hangsúlyozta, hogy örömmel jött ide, mert a Puskinban mindig jó élmények érik, és ennyi mosolygós arcot az utcán nem lehet látni.

– Ferenc pápa azt mondja, hogy ahol nincs az időseknek tisztelete, ott nincs jövője a fiataloknak. Öröm, hogy az idősek „Életet az éveknek” szervezete tesz arról, hogy legyen tisztelet és sok mosoly – fogalmazott az alelnök.

A Tatabányai Bányász Dalkör előadása után Troják Frigyes a szövetség vármegyei elnöke vezette fel a programot, örömmel konstatálva, hogy idei összejöveteleik jól sikerültek, és most a hagyománynak megfelelően sikerült egy száz tárgyat bemutató kiállítást is berendezni régi konyhai eszközökből.

Karacs Erika tréner humoros, interaktív előadásban igyekezett megmutatni, hogy a memória idősebb korban is karban tartható.

Galéria

Vissza