Mozgással is életet adnak az éveknek

Mozgással is életet adnak az éveknek

Az epöliek bizonyultak a legügyesebbnek az idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége vármegyei szervezetének sportnapján, melyet Tatán rendeztek számos klub tagjainak részvételével pénteken.

Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke végigkísérte a jó hangulatú programot, maga is részt véve a bemelegítésben. Troják Frigyes a szövetség vármegyei elnöke, Popovics György a vármegyei közgyűlés elnöke és dr. Kancz Csaba főispán, Szabóné Kaszás Erika, a megyei szövetség sportfelelőse és Czinger Sándor, az országos sportbizottság elnöke az okleveleket adták át, amelyek helyezések szerint jártak, de a „versengőket” ennél sokkal jobban a közös együttlét öröme érdekelte.

– A rendezvénynek hagyománya van, utoljára 2020-ban tartottuk Tardoson, majd a vírusjárvány miatt két év kihagyás következett, és most rendeztük meg újra – mondta el Troják Frigyes,

– A megye minden részéről jöttek a résztvevők, hozzávetőleg száz szépkorú – tette hozzá Szabóné Kaszás Erika, és így folytatta: – Hatféle játékot játszottunk, öt sportfeladatot és egy kvízt, hétfős csapatokkal. Az első hármat kiemeljük, de mindenki kap oklevelet.

Szemmel láthatóan mindenki nagyon lelkes volt, feldobott hangulatban, mosolyogva, viccelődve vették birtokba a tatai tópartot. A naposra fordult időjárás csak fokozta a jókedvet.

Troják Frigyes kiemelte, hogy a legfontosabb cél az ismerkedés, hogy a résztvevők közelebb kerüljenek egymáshoz. Ehhez egy nagyon egészséges, ideális környezet találtunk, és ha a Mindenható megengedi, akkor a következő évben is elkérjük ezt a területet, hogy együtt legyünk. Most ugyanis az elmúlt napok időjárása talán kicsit visszafogta a lendületet, de korábban volt olyan, hogy háromszázan örültek együtt egy ilyen rendezvényen.

https://www.facebook.com/komar...

Galéria

Vissza