Naszály örömmel fogadta különleges látásmódjú filmjét

Naszály örömmel fogadta különleges látásmódjú filmjét

A XXII. Naszályi Napok megnyitóján Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke is köszöntötte a megjelenteket és átadta a Vármegyejáró sorozat települési filmjét.

Kiemelte, hogy a vármegyei önkormányzatnak nagyon fontos az identitás építése, kialakítani helyi és vármegyei szinten is az összetartozás érzését, ezért készült mind a 76 vármegyei településről egy imázsfilm, így Naszályról is. A kisfilmet egy díszdobozos pendrive-on adta át dr. Maszlavér Petra polgármesternek.

– Nagyon örülünk a filmnek, amely különleges látásmóddal készült és igazi kuriózum a település számára. Törekedni fogunk rá, hogy minél többen láthassák. Minden fórumon bemutatni és terjeszteni fogjuk – fogalmazott dr. Maszlavér Petra.

Az eseményen Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is köszöntötte az ünneplőket. – Egy település az ott élők lelkétől, a közösségi tudásától, az összetartó erejétől szép és élhető – emelte ki.

Az ünnepi eseményen Pontos Blanka és Fiar Bence, a Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola táncosai szatmárit adtak elő.

A megnyitón Naszályért díjjal jutalmazták Mátyás Tímea védőnőt, aki 20 éve szolgálja települését hivatásával, valamint családjával közös önkéntes munkájával. Az elismerést dr. Maszlavér Petra polgármester adta át. Gratulált a kitüntetettnek Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke, Czunyiné dr. Bertalan Judit és sok-sok helyi lakos, anyuka, kolléga, Mátyás Tímea tisztelője.

Galéria

Vissza