Szákszendre is elért a Vármegyei Vándormozi

Szákszendre is elért a Vármegyei Vándormozi

Ünnepélyesen átadta a vármegyei önkormányzat által készített falufilmet Papp Attila Csaba polgármesternek Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a szákszendi falunapon.

A megyei identitás program keretében létrejött látványos kisfilmet a helyszínen is meg lehetett tekinteni a falusiak által „összeadott” 195 mackóból álló szívmelengető kiállítás előterében.

Popovics György örömmel jelentette be azt is, hogy a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban (TOP Plusz) 70 millió Ft-ot nyert a település a faluház korszerűsítésére.

A falunap délután a Kiskuckó óvoda műsorával kezdődött, majd a szákszendi tánccsoportok, a Szenior örömtáncosok és a Százszorszép Dalkör lépett fel. A zenés-táncos program este tízig tartott, és tűzzsonglőrök bemutatójával zárult. Meglepetés produkcióval készült a falunapra az Öveges József Általános Iskolába járó gyerekek szüleinek egy kis csoportja, akik egyébként is a nap lelkes résztvevői, támogatói voltak.

A családokat, gyerekeket sok kiegészítő program, játék szórakoztatta.

A film a YouTube a megtalálható a Mivármegyénk csatornán, itt:


Galéria

Vissza