Tavaszi ajándék a bajnai időseknek

Tavaszi ajándék a bajnai időseknek

Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke és Romanek Etelka alelnök is köszöntötte az időseket Bajnán, ahol hagyomány, hogy az Idősek napját formabontóan a húsvét utáni első vasárnapon tartják.

A több mint kétszáz jelenlévőt Pallagi Tibor polgármester köszöntötte elsőként a sportcsarnokban, ahová a 62 év felettiek érkezhettek párjukkal. Erős Gábor országgyűlési képviselő is jó egészséget kívánt.

Popovics György beszédében kiemelte, hogy a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP segítségével igyekeznek fejleszteni a települést. A legújabb programban, a TOP Pluszban, közösségi tér kialakítására és az óvoda fejlesztésére közel 178 millió Ft-ot nyert a bajnai önkormányzat.

Az időseket helyi együttesek műsora szórakoztatta. Előadással kedveskedtek az óvodások, a bajnai tánccsoport, a senior táncosok, a Boróka citerazenekar, a Bajnai Néptáncegyüttes, közel száz fellépő.

A legidősebb hölgy és férfi, valamint a legrégebben házasságot kötött pár ajándékcsomagot kaptak. A program meglepetés vendégeiként Leblanc Győző és Szeredy Krisztina a budapesti Orfeum zenei világából hoztak ízelítőt, majd az estébe nyúlóan Kopp és fia szolgáltatták a talpalávalót a táncos kedvűeknek.

Galéria

Vissza