A vándormozival jó hírek is jöttek Tokodaltáróra

Változatos programokkal hívták a harmadik Gesztenye fesztiválra a tokodaltáróiakat szombaton. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a településről szóló kisfilmmel ajándékozta meg a helyieket.

Kecskéd Vármegyejáró sorozatos filmje külföldre is eljut

Mozgalmas szüreti felvonulás nyitotta meg szombaton a kecskédi falunapot. Nemzeti viseletbe öltözött óvodások és iskolások hossza sora vonult az óvodától a sportpályára.

Tetszést aratott a Süttő értékeit bemutató imázsfilm

Kilencedik alkalommal nyitották meg Süttőn szombat reggel a KőKövön Fesztivált, illetve annak frappánsan délelőtti műszaknak nevezett kezdő programjait.

Annavölgy már filmen is őrzi bányászati hagyományait

Annavölgyön szombaton tartották a bányásznapi megemlékezést. Elsőként megkoszorúzták a művelődési ház előtti emlékművet. A község imázsfilmje tetszést aratott.

Film- és könyvbemutató a dorogi bányásznapon

Dorog imázsfilmjét adta át Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke szombaton, a bányásznapi koszorúzás utáni konferencián dr. Tittmann János polgármesternek egy díszes pendrive-on.

Fotókiállítás, imázsfilmvetítés és kitüntetések Lábatlanon

Három ajándékkal érkezett pénteken a lábatlani Városi Napok megnyitójára Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a Gerenday Közösségi házba.