Szákszendre is elért a Vármegyei Vándormozi

Ünnepélyesen átadta a vármegyei önkormányzat által készített falufilmet Papp Attila Csaba polgármesternek Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a szákszendi falunapon.

Májusi zsongás a tatai tóparton

Tatán, az Esterházy kastély előtti téren egész délután a kultúráé volt a főszerep, valamint okleveleket és díjakat is átadtak a vármegyei önkormányzat rendezvényén.

Aki mozdult, győzött Tatán

Véget ért a Mozdul a megye játékos sportvetélkedő sorozat Tatán. A döntőben a Vármegye bajnoka címet Tata nyerte, második lett Bajna, harmadik Nagyigmánd. Negyedik lett Ászár, az ötödik helyen pedig Kecskéd végzett.

Színes kavalkád az ászári Megyehéten

Az Ászári Jászai Mari Általános Iskola adott helyet április 15-én, szombaton a Megyehét zenés-táncos színpadi programjainak.

Ászár is bejutott a Mozdul a megye tatai döntőjébe

A vendéglátó ászáriak csapata nyerte meg a Mozdul a megye játékos sportvetélkedő Kisbér járási selejtezőjét szombaton. Második lett Ácsteszér csapata, míg a dobogó harmadik helyére a tárkányiak állhattak.

Megyénkben forgatott filmek könyve

A megyei önkormányzat megyei identitás programja adott lehetőséget Cserteg István: Legendás Filmek, Legendás Helyszínek – Komárom-Esztergom megye című könyvének megjelenésére.