Korszerűsítik a leányváriak óvodáját

Örömhír a leányváriaknak: a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Pluszból elnyert 160 millió Ft-ból újulhat meg és bővülhet a Cseresznyefa Óvoda.

Nagyhalfogó verseny kezdődött Neszmélyen

Hétfőn megkezdődött a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének legextrémebb eseménye, a 96 órán át éjjel-nappal tartó nagyhalfogó verseny, ahol csak az öt kiló feletti amurok és pontyok számítanak bele a helyezésbe.horg

Tetszést aratott a Süttő értékeit bemutató imázsfilm

Kilencedik alkalommal nyitották meg Süttőn szombat reggel a KőKövön Fesztivált, illetve annak frappánsan délelőtti műszaknak nevezett kezdő programjait.

Annavölgy már filmen is őrzi bányászati hagyományait

Annavölgyön szombaton tartották a bányásznapi megemlékezést. Elsőként megkoszorúzták a művelődési ház előtti emlékművet. A község imázsfilmje tetszést aratott.

Film- és könyvbemutató a dorogi bányásznapon

Dorog imázsfilmjét adta át Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke szombaton, a bányásznapi koszorúzás utáni konferencián dr. Tittmann János polgármesternek egy díszes pendrive-on.

Fotókiállítás, imázsfilmvetítés és kitüntetések Lábatlanon

Három ajándékkal érkezett pénteken a lábatlani Városi Napok megnyitójára Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a Gerenday Közösségi házba.