Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek 2023. május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomban, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

Tatán is TOP-on a vármegyei önkormányzat által koordinált fejlesztések

Bőven meghaladtuk Tatán a TOP-os projektekben a 7,5 milliárd Ft fejlesztési forrást – mondta Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a "vizek városában" tartott szemléletformáló konferencián.

Mozgással is életet adnak az éveknek

Az epöliek bizonyultak a legügyesebbnek az idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége vármegyei szervezetének sportnapján, melyet Tatán rendeztek számos klub tagjainak részvételével pénteken.

TOP Plusz: 6,6 milliárd Ft támogatás Csatkától Únyig

Mintegy 6,6 milliárd Ft fejlesztési forrás érkezhet vármegyénk 19 településére a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Pluszban megszületett irányító hatósági döntés nyomán – tájékoztatott Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke.

„Grand Canyonnal” is véd Tát új csapadékvíz-rendszere

Befejeződött a fejlesztés, így csütörtökön ünnepélyesen átadták Tát-Kertvárosban a több mint 3 kilométernyi csapadékvíz-elvezetőt és a záportározót, amelyhez a vármegye koordinálásával és támogató döntésével nyertek forrást.

Küzdelmeik történETE: születésnapot ünnepeltek

A község újratelepítésének 375. évfordulóját ünnepelték az eteiek vasárnap.