Csökkent a vármegyei bűncselekmények száma

Csökkent a bűncselekmények száma Komárom-Esztergomban, ugyanakkor kismértékben több volt a közúti baleset – derült ki a vármegyei önkormányzat csütörtöki közgyűlésén.

TOP: Korszerű lett Vértessomló művelődési háza

Ünnepélyesen átadták az energetikailag korszerűsített művelődési házat Vértessomlón. A felújítást a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP program több mint 63 millió Ft-ja tette lehetővé.

Bizonyítottak az ifjú kincsvadászok

Fontos célja a vármegyei önkormányzatnak, hogy a vármegyei értéktárat a fiatalok körében is népszerűsítse, ezért immár harmadik alkalommal szerveztek diákoknak vetélkedőt.

Road movie komárom-esztergomi módra

Indul a Vármegyei vándormozi, indul a visszaszámlálás hetvenhattól. A vármegyei önkormányzat identitás projektje keretében kisfilmet készít 76 településünkről, és mindegyiken levetíti sajátjukat.

Kalandos élményekkel gyarapszik a vármegye

Izgalmas turisztikai fejlesztési sorozatról egyeztettek a vármegyeházán szerdán – tájékoztatott Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke.

30 éves a Környei Német Nemzetiségi Dalkör

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte szombaton délután a Környei Német Nemzetiségi Dalkör. A vármegyei önkormányzat képviseletében Borsó Tibor, a közgyűlés alelnöke köszöntötte az ünnepség résztvevőit.