Tömegérdeklődés közepette nyílt meg az esztergomi piac

Egymilliárd és 56 millió Ft támogatást sikerült a TOP programból a vármegyei önkormányzat koordinálásával a piac megújítására irányítani – mondta el a megnyitón többek között Popovics György, a vármegyei közgyűlés alelnöke.

Kecsegét telepítettek a Dunába Esztergomnál

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége Esztergomnál, 300 kilogrammnyi, egyedi azonosítójellel ellátott kecsegét telepített a Dunába, az akció a MOHOSZ országos kecsege programjának keretében valósult meg.

Brigetio öröksége modern köntösben

Megnyílt Komáromban a Brigetio Öröksége Látogatóközpont. A létrehozáshoz hozzájárult a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP 250 millió Ft-ja – mondta el az ünnepélyes avatáson Popovics György a vármegyei közgyűlés elnöke.

Beiktatták vármegyénk új katasztrófavédelmi igazgatóját

A vármegyeháza díszterme szolgált helyszínéül Sári Ákos Donát tűzoltó ezredes, az új vármegyei katasztrófavédelmi igazgató ünnepélyes beiktatásának csütörtökön.

Csökkent a vármegyei bűncselekmények száma

Csökkent a bűncselekmények száma Komárom-Esztergomban, ugyanakkor kismértékben több volt a közúti baleset – derült ki a vármegyei önkormányzat csütörtöki közgyűlésén.

TOP: Korszerű lett Vértessomló művelődési háza

Ünnepélyesen átadták az energetikailag korszerűsített művelődési házat Vértessomlón. A felújítást a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP program több mint 63 millió Ft-ja tette lehetővé.