TOP: megújult Bábolna központjának csapadékvíz elvezetése

Félmilliárdos értékben korszerűsítette Bábolna csapadékvíz elvezető hálózatát a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Program (TOP) segítségével. Az ünnepélyesen átadásra csütörtökön délután került sor.

Felpörög a vármegyei fejlesztések fordulatszáma

Turisztikai fejlesztések, útfelújítások indulnak a vármegyében, dübörög a településeken a TOP Plusz, így többek között ezek a témák is terítékre kerültek a csütörtöki vármegyei közgyűlésen.

Kisbér és Szákszend fejlesztései nyertek plusztámogatást

Elfogadta az irányító hatóság a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban már zöld utat kapott kisbéri és szákszendi projekt többlettámogatási igényét.

Tavaszi Kvaterka az Esterházy Pezsgőgyárban

A Neszmélyi Borút Egyesület immáron hatodszor rendezte meg a Neszmélyi Borvidék borászainak évjárat bemutatóját, a Tavaszi Kvaterkát, melyre pénteken és szombaton várták, várják az érdeklődőket.

Hetven mázsa pontyot telepítettek a Dunába

A Komárom-Esztergom Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége idénynyitó, első akciójában hetven mázsa méretes pontyot telepített a Dunába Szőnynél, Neszmélynél és Tátnál.

Bővülhet a piliscsévi bölcsőde a TOP pluszból

Nyitva volt az Aranykapu Piliscséven, mert a település gyermekdalról elnevezett óvoda-bölcsődéjében örömteli projektnyitóra gyűltek össze az intézmény bővítésében érdekeltek.