Megvannak a vármegyei értéktár vetélkedő döntősei

Sikeresen lezajlott a vármegyei önkormányzat által immár harmadjára létrehívott „Megismerem, megszeretem, megőrzöm” elnevezésű vármegyei értéktár vetélkedő online fordulója.

Ünnepi évet hirdetett a 30 éves Peron Music Alapítvány

A tatai Peron Tehetségközpontban tartott sajtótájékoztatón többek között bejelentették egy fiatalokat támogató tehetségalap létrehozását. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke is méltatta az ötletet és az évtizedes tevékenységet.

Online tanórát tartanak Tatán a Halak Napján megyénk horgászai

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége a 2023-as Halak Napjára népszerűsítő előadással készül, melyet március 21-én, kedden, kilenc órától lehet megtekinteni az egyesület YouTube csatornáján.

Popovics György: tiszta szívvel ünnepelni

Március 15-én Nagyigmándon a hagyományokhoz híven a Vértanúk terén emlékeztek meg nemzeti ünnepünkről. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke mondott beszédet.

Pótolhatatlan felünket ünnepelték

Hagyományainak megfelelően gálaműsorral és egy-egy szál virággal köszöntötte nőtagjai a vármegyei Életet az éveknek klubszövetség pénteken délelőtt Tatabányán a Puskin művelődési házban.

Három csónakkal gazdagodott a Vasas Horgász Egyesület

Az esztergomi Vasas Horgász egyesület a Városi Civil Alap támogatásával három horgászcsónakkal, két elektromos- és egy benzinmotorral, valamint a hajók szállítására használható utánfutóval gazdagodott.